Perintparti Szó-Fogadó Szombathelyi Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Baba-mama csoport

Kedves Családok! Ebben a tanévben is elindul baba mama csoportunk, az óvoda elõtt álló gyermekek és szüleik részére. A következõ idõszakban az alábbi napokon várjuk az érdeklõdõket: 2019. február 8., 15., március 1., 8., 22., április 5., 12. pénteki napokon, 16-18 óráig.  Folyamatos tájékoztatás az alábbi telefonszámon lehetséges: Varga Lívia, 30/406-1766. Szeretettel várunk Mindenkit!


Óvodánkban Baba-mama csoport mûködik. A csoportba óvodáskor elõtti, 2-3 éves gyermekeke várunk szüleikkel. A kisgyermekeknek az életkoruknak megfelelõ játékra és tevékenységre ad lehetõséget, ismerkedve az óvodával, a szokásokkal, a leendõ óvodás társakkal. A szülõk, a kézmûves tevékenység mellett bepillantást nyerhetnek a Waldorf óvoda életébe, ismerkedhetnek pedagógiánkkal. A tapasztalatok segítik a szülõket az óvodaválasztásban, a gyermekeket pedig a könnyebb óvodába lépésben, a beszokásban.

A heti egy délután kicsinyített mása az óvodai napnak. A kicsi gyermek életkori sajátosságaihoz igazítva megtalálható benne a szabad játék, mûvészeti tevékenység, körjáték, ének, mese, valamint az uzsonna közös elkészítése és elfogyasztása.

Az év folyamán követjük az évkor változásait, az ünnepeket és a természet körforgását. Az évkört megtapasztaló, játszó, tevékenykedõ kisgyermek bizalma az óvoda felé fokozatosan épül, ami megkönnyíti számára a szülõktõl való elválást, az óvodai életbe való belenövekedést.

Képek >>

Eseménynaptár