Perintparti Szó-Fogadó Szombathelyi Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Elsősök felvétele az iskolába

Kezdődik a felvétel

Hagyományainkhoz híven iskolánk az idei tavaszon is három alkalmas Hétszínvarázs programsorozattal várja az iskolaválasztás előtt álló családokat.

 A szülőknek szervezett programok segítségével a résztvevők bepillantást nyerhetnek iskolánk életébe, az itt folyó pedagógiai munkába, megismerhetik a tanárainkat és találkozhatnak a következő tanévben induló 1. osztály osztálytanítójával. Mindeközben vidám, hangulatos foglalkozások keretében a leendő kisiskolások is megismerkedhetnek a Waldorf Iskola életével és leendő osztálytanítójukkal. A részvételt minden érdeklődő számára sok szeretettel ajánljuk, hisz az előadások, beszélgetések megkönnyítik, illetve útmutatást adnak a sokszor oly nehéz iskolaválasztáshoz. 

A Hétszínvarázs foglalkozások terveink szerint 2021-ben március 3-án, 10-én és 17-én 16 órától kerülnek megtartásra.

Az első osztályba való jelentkezéshez a szülőknek jelentkezési lapot kell kitölteniük, melyet az iskola titkárságán lehet beszerezni, illetve honlapunkról is letölthető:
 

általános iskolai jelentkezési lap

 

A 2021-22-es tanév első osztályába szóló jelentkezéseket 2021. március 22-ig várjuk az alábbi címre:

Perintparti Waldorf Óvoda és Iskola

9700 Szombathely, Sorok u. 44.
 

A jelentkezési lapok összesítését követően az osztálytanító személyes beszélgetés során ismerkedik meg a jelentkező gyermek családjával.

A gyermek felvételéről az osztálytanító dönt a felvételi folyamatban résztvevő kollégák véleményét figyelembe véve.

Eseménynaptár