Perintparti Szó-Fogadó Szombathelyi Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Jelentkezés

A GYERMEK FELVÉTELE

Felvétel az első osztályba

Iskolánk az idei tavaszon is számos lehetõséggel várja az iskolaválasztás elõtt álló családokat, szülõket és gyermekeket.

 A szülõknek szervezett programok segítségével a résztvevõk bepillantást nyerhetnek az iskolánkba, az itt folyó pedagógiai munkába, megismerhetik a tanárainkat és a következõ tanévben induló 1. osztály osztálytanítóját. A részvételt minden érdeklõdõ számára sok szeretettel ajánljuk, hisz az elõadások, beszélgetések megkönnyítik, illetve útmutatást adnak a sokszor oly nehéz iskolaválasztáshoz.

 Az iskolába készülõ gyermekeknek három alkalomból álló, játékos, kedvcsináló foglalkozás-sorozatot tervezünk Hétszínvarázs címmel. E vidám, hangulatos foglalkozások keretében a leendõ kisiskolások megismerkedhetnek a Waldorf Iskola életével, s a leendõ osztálytanítóval.

 Az elsõ osztályba való jelentkezéshez a szülõknek jelentkezési lapot kell kitölteniük, melyet az iskola titkárságán lehet beszerezni, illetve honlapunkról is letölthetõ. A jelentkezési lap kérdései a gyermek fejlõdésére irányulnak és a szülõk válaszai segítenek az osztálytanítónak megismerni a gyermeket, róla képet alkotni.

Itt töltheted le a jelentkezési lapot

 

A gimnáziumi felvételi eljárás rendje

 

 

 

 

 

Eseménynaptár