Perintparti Szó-Fogadó Szombathelyi Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola

Étkezés

Általános ismertetõ

Perintparti Szó-Fogadó Szombathelyi Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és AMI étkeztetését a Öntöde Gasztro Kft látja el 2019. szeptember 23-tól.

Amit biztosítanak:
 
  • Kiváló minõségû alapanyagok
  • Magas fokú szakmai felkészültség, gondos, körültekintõ, precíz munka
  • Pontos, megbízható, kiszámítható szállítás
  • Élelmezésvezetõvel való rendszeres kapcsolattartás
  • Egészséges étrendek összeállításának folyamatos ellenõrzése
  • Házias, saját készítésû menüsorok


A menürõl

Az ebéd menüsort 1 hétre elõre elkészítik, amit a diákok, tanárok és a szülõk bármikor megtekinthetnek az iskolai/óvodai faliújságon és itt a weboldalon:
 

Felső menü:

Étlap

 Az elmúlt idõkben egyszer sem változtattak a kiírt menüsoron, szeretnék ezt a kiszámíthatóságot tovább tartani.
A gyermekek tej-, tojás és lisztérzékenységét elõre be kell jelenteni és igazolni az iskola/óvoda felé, hogy a speciális igényeket figyelembe tudjuk venni.
 


Ebéd megrendelés, lemondás

Az ebéd megrendelése és lemondása az iskolai elérhetõségeken történik. Minden nap reggel 08.30-ig van lehetõség a következõ napi ebéd módosítására, ezért kérjük a szülõket/gondviselõket, hogy az idõpontot vegyék figyelembe. Ha idõben nem sikerült lemondani az ebédet, saját hozott ételhordóban étkeztetési idõben elvihetõ.
Ebéd megrendelést tanév közben bármely naptól kezdve elfogadunk, az igényt folyamatosnak tekintjük a tanév végéig, ha közben lemondás nem érkezik. Felhívjuk a figyelmet, hogy az ebéd lemondása annak is kötelezõ, aki ingyen étkezik, mert attól, hogy a gyermek térítésmentesen étkezik, az intézménynek ki kell fizetnie a beszállító felé.

 


Élelmiszerbiztonság, minõségbiztosítás

Az élelmiszerbiztonsági/minőségbiztosítási szabályoknak való megfelelést a beszállítő szerződésében vállaltan biztosítja.
Az ebéd elkészítése naponta történik, friss alapanyagokból, amelyek csak ellenõrzött forrásokból kerülnek beszerzésre. A beszállító szigorú HACCP rendszer felállításával és fenntartásával gondoskodik az élelmezés biztonság fenntartásáról. Az iskola szintén eleget tesz a szigorú hatósági elõírásoknak. Minden kiszállítás kísérõ dokumentumok átadásával történik, amelyeken az élelmiszer-biztonság megtartása érdekében a felelõsségi szakaszok egyértelmûsíthetõk és nyomon követhetõk.
 
Szombathely, 2019. december 18.

 

Eseménynaptár